>>Waar vandaan, waar naartoe

Waar vandaan, waar naartoe

Nieuwe kennis, nieuwe kansen

Wat gisteren onmogelijk was, is morgen misschien alweer achterhaald. Daarom volgen enthousiaste vakspecialisten bij ExpectiT ontwikkelingen in ICT op de voet. Vooral omdat wij weten wat vernieuwing voor uw onderneming kan betekenen. Nieuwe kennis, nieuwe kansen! 

Opgericht in 2001

ExpectiT is in 2001 opgericht en wist uit te groeien tot een gerenommeerd ICT-bedrijf. Met één glasheldere propositie: wij zijn de externe ICT-afdeling voor het midden- en kleinbedrijf. ExpectiT bedient inmiddels ruim 400 klanten.

Slim, professioneel en helemaal van nu

Organisaties tot circa 100 medewerkers hebben meestal niet de middelen voor een eigen ICT-afdeling, terwijl ze wel optimaal willen profiteren van voortschrijdende inzichten en technologieën. Dat is precies wat ExpectiT als ICT-partner te bieden heeft: professionele, slimme en eigentijdse ICT-oplossingen, zoals werken in de cloud, glasvezelverbindingen, internettelefonie, netwerk- en serverbeheer en een optimaal bereikbare servicedesk en storingsdienst. Zonder dat u er enig omkijken naar heeft! Producten en diensten die bijdragen aan de efficiency, de betrouwbaarheid en het gebruikersgemak.

ICT van mens tot mens

Wij vragen steeds opnieuw - gewoon, van mens tot mens - hoe wij uw onderneming nog beter kunnen ondersteunen. Dat doen wij door uw branche ons geheel eigen te maken. Geen wonder dat steeds meer ondernemers ExpectiT weten te vinden.

Ons team

ExpectiT opereert vanuit Baarn en Huissen samen met De Wal ICT, handelsnamen van DWE ICT BV. Het team telt 50 vakbekwame, enthousiaste medewerkers, waaronder adviseurs, consultants, engineers, medewerkers servicedesk en ontwikkelaars. Wij werken daar waar u ons nodig heeft.

ExpectiT: de externe ICT-afdeling voor het midden- en kleinbedrijf

Vrijblijvend kennismaken?
Neem gerust contact op

Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Hulp nodig? 035 54 80 112 ( Servicedesk ) Remote support