>>ICT voor het MKB

ICT voor het MKB

De uitdaging

Dé MKB’er bestaat niet: de verschillen zijn te groot om alle MKB’ers over één kam te scheren. Toch durven wij te beweren dat de uitdagingen waar ondernemers in het MKB voor staan gelijk zijn. Of u nu 1 of 100 werkplekken heeft, actief bent in de zakelijke dienstverlening, het hotelwezen, de transportsector of de detailhandel, een fysiotherapeut of makelaar bent, u gaat altijd voor het beste bedrijfsresultaat. 

De waan van alledag

Ondernemers moeten vooruitkijken, lef tonen en de concurrent steeds een stapje voor zijn. En dat terwijl de waan van alledag hun agenda dicteert. Een werkdag is om voor je het weet, tijd glipt als water langs onze handen. De klant laten wachten? Dat nooit! 

Werkplezier

Het ondernemerschap vraagt dus om slimme ICT-oplossingen die het zakelijke leven gemakkelijker maken. Die efficiencywinst opleveren. Die het mogelijk maken om uw medewerkers met plezier te laten werken, waar en wanneer dan ook. Nu en in de toekomst.

Beter, sneller, voordeliger

Tegelijkertijd wilt u precies weten waar u aan toe bent. Qua functionaliteit, qua kosten. Kan uw ICT-omgeving misschien nog beter, sneller, eenvoudiger, voordeliger?

Wij helpen

Ja, natuurlijk, zegt ExpectiT. Wij houden wel van een uitdaging. En dus zoeken we samen naar de ICT-oplossing die het beste bij uw onderneming past. Of dat nu werken in de cloud betreft, hardware, internettelefonie of een glasvezelverbinding. Een vaste beheerder op locatie of toch liever hulp via onze servicedesk en storingsdienst. Eenmalige service of een contract voor langere tijd. Zolang ú er maar geen omkijken meer naar heeft. ExpectiT is uw externe ICT-afdeling.

Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Hulp nodig? 035 54 80 112 ( Servicedesk ) Remote support