IaaS

Infrastructure as a Service (IaaS)

Met Infrastructure as a Service (IaaS) maakt u als ondernemer in het MKB gebruik van een volledige ICT-infrastructuur die in de cloud staat (dus op afstand), zoals servers, opslag en netwerken. Dat betekent concreet dat bedrijven zelf geen hardware meer hoeven aan te schaffen om toch een bedrijfszekere werkomgeving tot hun beschikking te hebben. Dat scheelt aanzienlijk in de (aanschaf)kosten.

Kosten naar gebruik

Kostentechnisch biedt IaaS ook andere voordelen, want met IaaS rekent u alleen af wat u gebruikt. Ideaal wanneer uw onderneming te maken heeft met wisselende behoeften, zoals tijdens seizoenverkoop, topdrukte of een actiematige aanpak.

Geen dataverlies

Gebruikers van IaaS profiteren van volledige vrijheid als het gaat om hardware. Ook alle software staat in de cloud. Dus mocht er onverhoopt een defect optreden of sprake zijn van een storing, dan heeft u in elk geval niet te maken met verlies van data.

De voordelen van IaaS

  • volledige ICT infrastructuur buitenshuis: een bedrijfszekere werkomgeving
  • zelf geen hardware aanschaffen
  • alleen voor het gebruik van de infrastructuur betalen
  • geen hoge onderhoudskosten meer voor de infrastructuur (managed service)
  • gemakkelijk aan te passen al naar gelang de behoefte
  • dataverlies is uitgesloten
  • via ExpectiT zijn alle clouddiensten schaalbaar af te nemen

IaaS en uw bedrijf

De ene organisatie is de andere niet. Soms is er meer maatwerk nodig, terwijl in andere gevallen standaarddiensten toereikend zijn. Daarom biedt ExpectiT ook het ExpectiT Virtual Office (EVO). Deze dienst laat zich vergelijken met IAAS, maar is gestandaardiseerd. Onze medewerkers leggen u graag uit welke dienst het beste bij uw bedrijf of organisatie past.

Op zoek naar de beste oplossing? Meer weten over de IaaS van ExpectiT?
MEER INFORMATIE?

Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Hulp nodig? 035 54 80 112 ( Servicedesk ) Remote support