>>KPN EEN en glasvezel event

KPN EEN en glasvezel event

Besparen op kosten en efficiënter werken

Laat u bijpraten over glasvezel en KPN ÉÉN

Wilt u weten hoe u als ondernemer flink kunt besparen op de kosten voor telefonie en internet? Wat de relatie is tussen glasvezel en werken in de cloud? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 29 oktober 2015 in Bunschoten-Spakenburg. ExpectiT praat u dan graag bij over de voordelen van een glasvezelverbinding. Heeft u die al liggen? Met KPN ÉÉN profiteert u optimaal van deze razendsnelle internetverbinding.

Glasvezel wordt vaak in één adem genoemd met internet en telefonie. Maar er zijn veel meer toepassingen mogelijk, zoals pinnen, videoconferencing en beveiliging van uw pand of magazijn. Een snelle en betrouwbare glasvezelverbinding is bovendien een randvoorwaarde voor bedrijven die in de cloud willen werken. Ook dat levert tal van efficiencyvoordelen op. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen kostbare investering te doen voor een nieuwe telefooncentrale of server.

Gelukkig zijn er in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Baarn en Soest uitstekende ervaringen met de aanleg van glasvezel. ExpectiT heeft inmiddels tientallen bedrijven in deze regio helpen overstappen. Met een glasvezelverbinding komt ook KPN ÉÉN binnen handbereik.

 

Wat is KPN ÉÉN?

KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, vast en mobiel internet en online software. Omdat het gaat om 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 factuur en 1 aanspreekpunt, kiezen ondernemers met KPN ÉÉN voor het gemak, de eenvoud en voor de aanzienlijke kostenbesparing. Hoe dat precies zit, leggen we u graag uit tijdens een heldere, compacte presentatie.

Wat u nog meer kunt verwachten? Een hartelijke ontvangst, een goed glas en een lekker hapje. En dat alles in een ontspannen en gemoedelijke sfeer!

 

Het programma
16.30 uur        ontvangst
16.45 uur        introductie
17.15 uur        presentatie
17.45 uur        borrel en hapje
18.30 uur        einde

De locatie
Sponsorhome VV De IJsselmeervogels
Sportpark 'De Westmaat'
Westdijk 14
3752 AE Spakenburg

Aanmelden
Mogen wij u tot onze gasten rekenen? Meld u dan aan via a.hop@expectit.nl. Graag tot dan!

Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Hulp nodig? 035 54 80 112 ( Servicedesk ) Remote support