>>Glasvezel binnen handbereik

Glasvezel binnen handbereik

Uniek aanbod tot 3 december 2015

Nu wel héél voordelig zakendoen met glasvezel

De ondernemer van nu stapt over op glasvezel. Logisch, want met razendsnel en betrouwbaar internet is het beter zakendoen. ExpectiT kan de aanleg van een glasvezelverbinding nu tijdelijk met een zeer aantrekkelijk voordeel aanbieden.

Met een glasvezelverbinding haalt u straks het onderste uit de kan. Want hiermee komen vele handige diensten die uw werk gemakkelijker en efficiënter maken binnen handbereik.

In de cloud

Een snelle en betrouwbare glasvezelverbinding is een randvoorwaarde voor bedrijven die in de cloud willen werken. Helemaal van deze tijd! Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld geen kostbare investering te doen voor een nieuwe telefooncentrale of server. Maar ook video conferencing, pinnen en beveiliging van uw pand of magazijn zijn mogelijk als u over glasvezel beschikt. Evenals zeer voordelig bellen met KPN ÉÉN!

Niet te veel kosten in één keer

Als MKB’er wilt u liefst zo snel mogelijk over op glasvezel, maar liever niet te veel kosten maken. ExpectiT begrijpt deze spagaat. Daarom doen wij u een aantrekkelijk aanbod, afhankelijk van uw zakelijke postcode.

Ons aanbod, uw voordeel:

• 100% korting op de aansluitkosten van uw glasvezelverbinding

+

• 100% korting op de routerkosten

+

• internet met een snelheid van 50 Mbps voor € 65,- per maand (contract voor 5 jaar)*

+

• internet met een snelheid van 30 Mbps voor € 65,- per maand (contract voor 3 jaar)*

*exclusief van toepassing zijnde vastrechtkosten

Doe nu de postcodecheck**

Wilt u weten hoe dit unieke aanbod voor uw bedrijf uitpakt? Geef dan uiterlijk 3 december 2015 uw zakelijke postcode door aan Milko De Kruijff, te bereiken via (035) 5480 110 of via m.dekruijff@expectit.nl. U krijgt vrijwel direct antwoord!

**Aan de hand van uw postcode kan ExpectiT zien in welke tariefgroep u valt.

Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Hulp nodig? 035 54 80 112 ( Servicedesk ) Remote support