>>EVA Cloud Back-up

EVA Cloud Back-up

EVA Cloud Back-up, de online back-up dienst van ExpectiT, voorziet u van een zakelijke, gebruiksvriendelijke en veilige cloud-oplossing om uw bestanden op te slaan. Voor zolang als u maar wilt. En heel betaalbaar bovendien. Zo weet u zeker dat uw bestanden veilig staan, zonder dat u er enig omkijken naar heeft!

Vaarwel tape, disk of USB-stick

U kent het vast nog wel. Dat eeuwige gerommel met tapes, disks of USB-sticks, om er maar voor te zorgen dat uw bedrijfsmatige documenten veilig opgeborgen zijn. Maar een back-up maken kan tegenwoordig online in de cloud. Dat is veel handiger, sneller én veiliger: EVA Cloud Back-up komt uit in het BIT Datacenter in Ede.

Private cloud

Met EVA Cloud Back-up zorgt ExpectiT ervoor dat uw documenten via internet netjes buiten de deur worden opgeslagen in de private cloud. Deze dienst hoeft maar één keer te worden ingericht, de rest gaat automatisch. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over die medewerker die net met verlof is terwijl hij de back-up zou verzorgen, of over de capaciteit van uw eigen back-up systeem. Alles wordt in één keer geregeld. Better safe than sorry!

Verouderd

Wie overstapt op EVA Cloud Back-up hoeft nooit meer een eigen back-up systeem aan te schaffen, omdat deze verouderd is of aan zijn capaciteit zit. In een snel digitaliserende wereld ontkomt u eigenlijk niet meer aan een online back-up in de cloud. Zeker als het om veel en om bedrijfsgevoelige documenten gaat die u moet bewaren, bijvoorbeeld omdat de fiscus hierom vraagt.

Wettelijke verplichtingen

Onder retentiebeleid wordt het bewaren van bedrijfs- en persoonsgegevens op grond van wettelijke verplichtingen verstaan. Deze ‘algemene bewaarplicht’ varieert van 5 jaar voor bijvoorbeeld dividendnota’s tot 10 jaar voor gegevens over bedrijfsmatig onroerend goed. Facturen dient u volgens de wet 7 jaar te bewaren. Ook bij eventuele (arbeids)rechtelijke geschillen wilt u er zeker van zijn dat er geen enkel document mist. Met EVA Cloud Back-up richten wij uw retentie zo in, dat u nooit mis grijpt. Dat versterkt de juridische positie van uw organisatie

Jaarlijkse back-up

Mogelijk maakt u al gebruik van de dienst EVA Cloud Back-up (voorheen EVA for back-up of Back-up Online). Dan is het goed om te weten dat ExpectiT u graag behulpzaam is met uw jaar back-up, bijvoorbeeld omdat u uw gehele financiële administratie in één keer automatisch extern wilt opslaan.

De voordelen van EVA Cloud Back-up

  • automatische back-up, optimaal gecontroleerd door ExpectiT
  • al uw zakelijke bestanden staan veilig
  • eenvoudig, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk uit te breiden
  • ExpectiT richt de dienst zo in dat u aan verplichtingen voldoet
  • sterke juridische positie van uw organisatie in geval van geschil
  • zeer betaalbaar

Meer weten over EVA Cloud Back-up en een eventuele jaarlijkse back-up?

NEEM CONTACT OP!

Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Direct contact? Bel ons op 035 54 80 110 of Mail ExpectiT
Hulp nodig? 035 54 80 112 ( Servicedesk ) Remote support